Příběh
Švýcarský nápad
Když v roce 2011 ve švýcarských Alpách vyzkoušeli vědci Fédéric Dubois a Yannick Lesbros účinky spiruliny, byli nadšení. Do té doby byla na trhu dostupná spirulina pouze v sušené formě. Stali se tak prvními, kteří přišli se spirulinou čerstvou.
Protože má čerstvá spirulina mnohem vyšší nutriční hodnoty a je pro lidské tělo lépe stravitelná, vyvinuli unikátní recepturu lahodného nápoje, ze které vycházíme dodnes.

Omotala si nás
Ve Švýcarsku jsme žili mnoho let a jako sportovci i rodiče jsme se o výživu a zdravý způsob života vždy zajímali. Když jsme se poznali s Yannickem a Fédericem, byli jsme z možnosti zpracování čerstvé spiruliny nadšení. Investovali jsme do dalšího vývoje a se zápalem přihlíželi, jak vzniká nápoj SpirAlps.
V roce 2021 jsme se pak přestěhovali zpátky do Česka s odhodláním představit čerstvou spirulinu všem, kterým na zdravém způsobu života záleží stejně tak jako nám.
K výrobě od začátku přistupujeme zodpovědně a děláme maximum pro nejlepší kvalitu všech ingrediencí. Vycházíme z původní receptury a věříme, že svou chutí a dlouhodobě příznivým vlivem na zdraví si SpirAlps omotá i vás. Abyste mohli žít naplno a psát svůj vlastní příběh.
Žaneta a David Pazderovi
