Story

Příběh

Švýcarský nápad

Když v roce 2011 ve švýcarských Alpách vyzkoušeli vědci Fédéric Dubois a Yannick Lesbros účinky spiruliny, byli nadšení. Do té doby byla na trhu dostupná spirulina pouze v sušené formě. Stali se tak prvními, kteří přišli se spirulinou čerstvou. Protože má čerstvá spirulina mnohem vyšší nutriční hodnoty a je pro lidské tělo lépe stravitelná, vyvinuli unikátní recepturu lahodného nápoje, ze které vycházíme dodnes.

Omotala si nás

Ve Švýcarsku jsme žili mnoho let a jako sportovci i rodiče jsme se o výživu a zdravý způsob života vždy zajímali. Když jsme objevili čerstvou spirulinu, poznali jsme také Fédérica s Yannickem. V roce 2021 jsme se pak přestěhovali zpátky do Česka a spolu s námi i SpirAlps.

Vycházíme z původní receptury nápoje a věříme, že svou chutí a dlouhodobě příznivým vlivem na zdraví si fresh spirulina drink omotá i vás.

Žaneta a David Pazderovi

SideMenu